`Clan Polish Navy" Call of Duty 1.1 ^PN+
Nick: Sl0n1u
Imię: Jakub
Staż CoD: Uuu tu bym polemizował. Oficjalnie mógłbym twierdzić, że coś koło 2009?. Lecz jak byłem małym szkrabem gdzies 2003-5 na lanie z rodzinką się grało. Więc wszystkim mówię około 2006 . Kiedy zacząłem grać na multi to zacząłem od 1.5. Od 2 lat może gram na 1.1.
Nick na DIScord: Nie posiadam, lub coś tam mam ale niestety nie umiem się tym posługiwać.
Ulubiona mapa: Harbor, Neuville, Stalingrad, Harbor_Jump,
Ulubiona broń: Mosin, Nawet Mp44 jeśli chodzi o omp.
Poprzednie Clany: fancy(własny), praktycznie wszystkie klany u Horka aka Horacego tj. Ott itp... .
Dlaczego chcę dołączyć: Dodałem jeszcze jeden punkcik dlaczego w ogóle się skusiłem złożyć. Bo chciałem na żywo pośmiać się z Darka podania tutaj XDD. A tak serio szukam klanu, dalszych wojen na 1.1 dobrej zabawy i samych clutchów 1v5 .
No pare dni temu pewnie bylbym na nie ale w ostatnich dniach często razem grywamy i chłopak jest aktywny dzień w dzień posiada AC i jeśli używa na fw proponuje jakiś TRIAL na tydzień może krocej co wy na to? Jeśli chodzi o gre to ogarnia wiec dajmy szanse
Deva twoja decyzja
Nie mam demek bo po co mi więc dowodu nie mam , dużo osób gadało że hax ( trzymałeś z vifonem o którym też jeszcze więcej się mówi) i akcje miałeś dziwne ( też mam ale nie takie) potem jakiś klan miałeś nie pamiętam jaki ale wszyscy nie chcieli z wami grać ( albo grali po prostu z braku innych chętnych) .Pamiętam jeszcze jakiś czas temu nie chciałeś na ac grać a jak mówiłeś że masz to i tak nie dawałeś .
Ostatnio edytowany przez PoLaKs (2016-12-04 09:31:32)